BEELDBANK TOEGANKELIJK

Ben je op zoek naar afbeeldingen voor VTS gesprekken? De Amerikaanse VTS-organisatie heeft een beeldbank samengesteld en het is mogelijk om via VTS Nederland een abonnement af te sluiten tegen een aantrekkelijk bedrag. Omdat we het belangrijk vinden dat deze informatie toegankelijk is voor onze cursisten.

De afbeeldingen lopen op in moeilijkheidsgraad en zou je kunnen beschouwen als een doorlopende leerlijn. De beeldbank maakt het mogelijk om zo te beginnen met het doen van VTS gesprekken! Je kunt namelijk kiezen uit een afgebakende en uitgeteste hoeveelheid afbeeldingen. Daarnaast is het inspirerend om te zien hoe de Amerikaanse collega’s de beeldbank hebben opgezet, welke beelden ze hebben gekozen en in welke samenhang. Het geeft inzicht in wat zij zouden laten zien aan leerlingen maar ook aan volwassen cursisten bijvoorbeeld. Met een abonnement heb je daarnaast toegang tot een ‘toolkit’ voor VTS-lessen, het VTS-curriculum voor peuters tot 14-jarigen, en tal van video’s en publicaties.

De kosten bedragen € 25 per persoon per jaar voor een individueel abonnement. Ook is het mogelijk om een groepsabonnement af te sluiten, voor bijvoorbeeld een school of culturele instelling. Neem hiervoor contact op met VTS Nederland door een mail te sturen naar anita@vtsnederland.org



Aanmelden kan door een email te sturen naar anita@vtsnederland.org met vermelding van je naam, adres en email. We sturen je een factuur en als wij de betaling hebben ontvangen, krijg je van ons informatie over hoe je je abonnement kunt activeren. Klik hier voor een ‘sneak peek’.

Adelijn van Huis