Amerikaanse beeldbank toegankelijk

De Amerikaanse VTS-website beschikt over een besloten gedeelte dat alleen toegankelijk is voor abonnementhouders. Met een abonnement heb je toegang tot een ‘toolkit’ voor VTS-lessen, een VTS-curriculum voor peuters tot 14-jarigen, een uitgebreide beeldbank en tal van video’s en publicaties. Omdat we het belangrijk vinden dat deze informatie toegankelijk is voor cursisten van VTS Nederland, is het mogelijk om via ons een abonnement af te sluiten tegen een aantrekkelijk bedrag. 


De kosten bedragen € 20 per persoon per jaar voor een individueel abonnement. Ook is het mogelijk om een groepsabonnement af te sluiten, voor bijvoorbeeld een school of museum. Neem hiervoor contact op met VTS Nederland via 06 21666466 (Florentine) of stuur een mail naar info@vtsnederland.orgAanmelden kan door een email te sturen naar info@vtsnederland.org met vermelding van je naam, adres en email. We sturen je een factuur en als wij de betaling hebben ontvangen, krijg je van ons informatie over hoe je je abonnement kunt activeren. Klik hier voor een ‘sneak peek’.

Adelijn van Huis