Start voorinschrijving nieuwe VTS-training

Op 8, 9 en 10 april 2019 zal Yoon Kang O’Higgins van VTS Amerika een training geven in samenwerking met VTS Nederland. We hebben de keus uit twee verschillende trainingen, eentje in beeldselectie (die VTS Amerika recentelijk ontwikkeld heeft) en de ander is de coaching workshop. We willen graag peilen welke van de traingenen jullie het meest interesseert, zodat we een goede keus kunnen maken. Daarom starten we nu met de voorinschrijving.

Image Selection Workshop
In this three-day workshop, participants will study the history, theory, and practice of selecting images for VTS. We will consider how thoughtful, responsible, and broadly diverse image selection supports aesthetic development and critical thinking skills. The focus will be on the selection of art images with an introduction to the process of choosing non-art images for VTS discussions as well. This workshop is appropriate for experienced VTS facilitators (prerequisite: VTS Beginner Practicum).Coaching Workshop

The three-day Coaching Workshop is for experienced VTS practitioners who have completed the Beginner and Advanced Practicums and want to support others in learning VTS. The Coaching Workshop focuses on strengthening facilitation skills necessary in feedback processes in group coaching and one-on-one coaching sessions.

Voor beide workshops geldt:
• minimum 6 deelnemers
• voertaal: Engels
• tarief € 750 exclusief BTW en inclusief lunch*
• maximaal aantal deelnemers Image Selection Workshop: 12
• maximaal aantal deelnemers Coaching Workshop: 24
• locatie: Amsterdam Museum (onder voorbehoud), van 10.00-16.30 uur 
• sluiting voorinschrijving: 31 december 2018

*) Dit tarief geldt bij een deelname van 11 of meer cursisten. Het is het mogelijk de workshop door te laten gaan met minder deelnemers tegen een hoger tarief dat varieert al naar gelang het aantal inschrijvingen. Een hoger tarief lijkt misschien (te) duur maar bedenk dat het relatief goedkoop is in vergelijking met de kosten die je maakt voor het volgen van dezelfde training in Amerika. Om de kwaliteit van de training te waarborgen is een minimum van 6 deelnemers vereist.

Inschrijving en voorwaarden
Ga naar de website www.vtsnederland.org en meld je aan via het inschrijfformulier. Vergeet niet aan te kruisen in welke workshop je bent geïnteresseerd. Toewijzing vindt plaats op basis van datum van ontvangst van aanmeldingen. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving en op het moment dat we het minimum van 11 cursisten hebben bereikt, sturen we je een factuur.


Na sluiting van de voorinschrijving beslissen we eind januari óf en welke workshop definitief doorgaat. Voor meer informatie over Yoon Kang O’Higgins en de workshops kijk op www.vtshome.org

Adelijn van Huis