Over ons

De Stichting VTS Nederland werd opgericht in 2015. Als partner van VTShome in New York zijn wij actief in Nederland en België. Initiatiefnemers van de Stichting zijn Ellie van de Bomen, Adelijn van Huis en Florentine Pijenburg. Zij werken samen met een groeiende kring VTS beoefenaars.

foto ellie website_2.jpg

ELLIE VAN DEN BOMEN

Kunst toegankelijk maken is een doorlopende lijn in mijn werk. Ik maakte kennis met VTS in 2012, toen VTS in Nederland werd geïntroduceerd. Het sloot goed aan bij mijn werkervaring tot dan toe.

ADELIJN VAN HUIS

Ik hou van kijken, en van het voeren van wezenlijke gesprekken. VTS is een combinatie van beide. Door open te kijken naar kunst en daarover te praten en te denken, ontdek je nieuwe dingen in jezelf en in anderen. Het geeft plezier, verbinding en nieuwe inzichten om te VTSsen. Het gaat om nieuwsgierig onderzoeken. Ik geloof dat de wereld daar beter van wordt. Daarom houd ik me met liefde bezig met VTS

november2017.0def.jpg

FLORENTINE PEIJNENBURG

Het beste uit je groep halen, hoe doe je dat? Hoe zorg je er voor dat mensen zich op hun gemak voelen; betrokken? Wat is nodig om iemand een goed gevoel over zichzelf te geven? Over elkaar? Dat is wat VTS biedt: een veilig kader voor reflectie; jezelf en elkaar voortdurend durven te bevragen. Zodat je samen verder komt.