vts kennismaking.jpg
 

KEnnismaking

Ontdek wat VTS voor je kan betekenen met een korte kennismaking. De beste manier om te begrijpen wat VTS ‘doet’, is meedoen aan een VTS-gesprek. Deelnemen en daar achteraf op reflecteren met anderen levert je verrassende inzichten en plezier op. In de kunstwerken die je bekijkt, en in de methode.

• VTS-gesprek


Wil je ervaren hoe VTS werkt? Doe dan mee aan een VTS-gesprek in een museum! Dompel jezelf onder en maak kennis met de methode. Meld je wel aan via het inschrijfformulier. Klik hier voor data en locaties van VTS-gesprekken. Deelname is kosteloos - exclusief entree voor het museum. Maximaal 15 deelnemers per VTS-gesprek.

• VTS-gesprek met zelf samengestelde groep 


Stel je eigen groep samen voor een VTS-gesprek op locatie of in een museum onder leiding van een ervaren gespreksleider. In een museum is het aantal deelnemers maximaal 15. Prijs op aanvraag.

• Workshop/lezing


Ervaar hoe een VTS-gesprek werkt en krijg een indruk van de ontstaansgeschiedenis en opbrengsten van VTS in een interactieve workshop van 1 tot 2,5 uur. Prijs op aanvraag.

• Demonstratielessen


Wil je ervaren hoe VTS in je eigen omgeving kan worden toegepast? Een senior gespreksleider komt naar je toe en laat zien hoe de methode in de praktijk werkt. Voor scholen geldt een minimale deelname van drie groepen. Prijs op aanvraag.

Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan een email naar info@vtsnederland.org