Coaching Workshop èn Image Selection Workshop

coachen 2.jpg

Uit de peiling in de vorige nieuwbrief (zie eerder blogbericht) blijkt dat er geen duidelijke voorkeur is voor één workshop. We hebben daarom besloten om beide workshops aan te bieden. De Image Selection Workshop vindt plaats op 8, 9 en 10 april in Amsterdam, in verschillende musea. De Coaching Workshop wordt gegeven op 12, 13 en 14 april in Eindhoven, in het van Abbemuseum. Het tarief is vastgesteld op € 800,- per workshop, exclusief BTW 21% en kosten museumticket en inclusief lunch.

Meedoen?
Meld je dan aan voor de workshop van je interesse via het inschrijvingsformulier op onze website www.vtsnederland.org. We raden je aan niet te lang te wachten omdat we verwachten dat beide trainingen snel volgeboekt zijn. De Image Selection Workshop is nagenoeg vol.

Goed te weten
Dit is een unieke kans om in Nederland beide workshops te volgen. De voertaal is Engels.

De Image Selection Workshop is toegankelijk voor mensen die de VTS basistraining hebben gevolgd en voldoende praktijkervaring hebben opgedaan; dat wil zeggen je bent geen beginnende VTS-facilitator. Het maximum aantal deelnemers is 12.

Voor deelname aan de Coaching Workshop geldt dat je zowel de VTS basis- als de gevorderden training hebt gevolgd en voldoende ervaren bent om anderen te coachen in het faciliteren van VTS-gesprekken. Maximum aantal deelnemers is 24.

Voorwaarden en annulering
Toewijzing vindt plaats op basis van het principe ‘die eerst komt, eerst maalt.’ Je kan tot een maand voor de eerste dag van de training kosteloos annuleren. Daarna worden kosten in rekening gebracht: vanaf 2 weken voor de eerste dag van de training 50% van het cursusgeld en binnen twee weken voor de eerste dag van de training ben je het volledige cursusgeld (ex BTW) verschuldigd.
Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging en factuur.

Adelijn van Huis